Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gezelligheid in de Langestraat

Geplaatst op: 14 februari 2015

Tekst en foto's: Erik Eenkhoorn.

De jaarlijkse stoepverkoop van de MVG in Genemuiden vindt vandaag plaats. Naast de inmiddels vele winkels, die Genemuiden bezit, staan er ook particulieren die hun spullen aanbieden. Ook zijn er verschillende stichtingen te vinden waaronder stichting Ludus. “Wij zijn vanaf januari tot april samen met stichting Dorotty het 2e en 3e wereldproject”, meldt die.

Na mijn vraag waarom het geen jaar meer was maar in plaats daarvan maar 4 maanden antwoorde hij: “Als wij gevraagd zouden worden voor een jaar hadden we met nee geantwoord, maar 4 maanden is goed te overzien en je kunt nog verschillende acties opzetten.”

Ook Stephanos stond in de Kruisstraat met heerlijke koeken, en nog veel meer! Ook werd er geëvangeliseerd. Mensen kregen folders mee om door te lezen. Tegenover de DA stond een bord: Kringloopgeluk, Langestraat 95. Ook daar was het erg druk en gezellig, en verschillende dingen werden buitgemaakt.

Kortom: Een gezellige dag in de Langestraat, en dat zal vanmiddag ook wel zo blijven!

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500