Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sjoelvereniging opgetogen over toernooi

Geplaatst op: 14 februari 2015

Foto's: Enrico Kolk

“Prachtig mooi”, omschrijft voorzitter Hilly Beens van de Sjoelvereniging het toernooi. Dat werd vandaag (zaterdag) gehouden in d’Overtoom. Het spektakel vond plaats vanaf vanmorgen 09.30 uur. “Alles was goed op orde”, vertelt ze. “En we zitten hier op een mooie locatie.”

Enkele jaren geleden hield de Sjoelvereniging ook een toernooi op dezelfde locatie. “Toen wisten we nog niet hoe alles moest. Het was nu professioneler.” Wel blijft er nog een leerpunt over: “We hadden meer moeten flyeren.”

Toch is Beens niet ontevreden over de opkomst. “Er hebben 89 mensen gesjoeld. Er waren zelfs mensen uit Tiel, Otterloo en Eibergen.” Bij die laatste is de vereniging laatst op bezoek geweest. “Toen hebben we daar ook geflyerd voor vandaag.”

De vorige keer was de opkomst boven de honderd. Dat het nu minder is, heeft volgens Beens vooral te maken met financiën. “Laatst was er een toernooi in Zwolle waaraan maar zestig mensen meededen.”

Een jaarlijks toernooi hoeft niet van Beens. “Maar elke twee/drie jaar, dat zou wel mooi zijn.”

Klik hier voor de uitslagen.

 

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500