Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winter erelid Vogellust

Geplaatst op: 19 februari 2015

Jacko Winter kreeg uit handen van de voorzitter van Vogellust een glaswerk met inscriptie overhandigd als blijvend aandenken, dat hij door de vereniging tot “”Lid van verdienste”’ is benoemd. Jacko,  afkomstig uit een vogelaarsnest , heeft bijna 25 jaar onafgebroken deel uit gemaakt van het bestuur van Vogellust, waarvan het grootste deel als secretaris van de vereniging.

Jarenlang heeft hij samen met zijn vader Piet  als voorzitter en moeder Geertje altijd aanwezig bij de prijzenboom tijdens de jaarlijkse tentoonstelling  en de inzet van zijn  broer en zus de belangen gediend van Vogellust.  Helaas is door het plotseling overlijden van beide ouders kort na elkaar een diepe wond geslagen in de vereniging.  Voorzitter Henk Klasen memoreerde  tijdens de overhandiging  van de bloemen  over de dierbare  herinneringen en fraaie successen, welke er in deze afgelopen periode zijn geweest en waarbij  we als vereniging met genoegen op terug  kunnen kijken.

Hierop bedankte Jacko de vergadering voor deze blijk van waardering en wenst de vereniging en het bestuur het beste toe voor de toekomst.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500