Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Topmuziek in d’ Overtoom

Geplaatst op: 22 februari 2015

The Bluebettes brachten zaterdagavond muziek van hoog niveau in d’ Overtoom. Zes Zwolse meiden brachten het publiek terug naar de meidengroepen uit de jaren zestig. Supremes, Shirelles, Sonny & Cher en Dusty Springfield. The Bluebettes touren daarmee momenteel langs Nederlandse theater. Hoewel de grote zaal van d’ Overtoom aardig gevuld was, hadden de dames eigenlijk meer publiek verdiend.

Ook The Blue Finger Connection uit Zwolle bleek een man van formaat. Muzikanten die veelal voor de Zwolse politie werken zetten een stevige portie pop uit de jaren zestig en zeventig neer. Een mooi contrast met Anders dan Normaal. Het Genemuider koor gaf het startsein voor de muzikale avond van zaterdag en toonden aan nog steeds een zaal in beweging te kunnen krijgen. Al met al een mooi evenement in d’ Overtoom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500