Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biljarters herdenken Jaap Eenkhoorn

Geplaatst op: 14 maart 2015

Foto's Pieter Polman

Opnieuw een groot regionaal biljarttoernooi bij HZW in De Rank. Met biljarters tot aan Klazienaveen aan toe en met Chinees de Lange Muur uit de Zwolse Aa-Landen als sponsor. Ook stond bestuurslid Henk Post vooraf stil bij het overlijden van het gewaarde lid Jaap Eenkhoorn.

Die overleed in de oudejaarsnacht op 57-jarige leeftijd na een lang ziekbed. “Jaap was een zeer gewaardeerd en enthousiast biljart lid van HZW en iemand die altijd klaar stond om overal aan mee te helpen. En het liefst achter de bar, samen met Gerrit Rietman. Altijd geheel ontspannen en altijd vrolijk en enthousiast. Wanneer er een wat moeilijker bal gespeeld moest worden dan gaf Jaap zijn stoot-bal vol gas…zodat de ballen elkaar van zelf wel ergens tegen kwamen. En wonder boven wonder…tot groot genoegen van de toeschouwers ..…. dat gebeurde regelmatig!”

De wedstrijd bij HZW duurt de hele dag en wordt volgende week zaterdag afgesloten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500