Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cameratoezicht in Kampen

Geplaatst op: 18 maart 2015

In de nacht van zaterdag 21 maart op zondag 22 maart start de gemeente Kampen met cameratoezicht in de binnenstad van Kampen. Tussen 01.00 en 06.00 uur worden de camerabeelden live bekeken vanaf de Regionale Toezicht Ruimte (RTR) in Zwolle.

De camera’s nemen 24 uur per dag op, zeven dagen per week. Alleen in de weekenden van zaterdag op zondag worden de beelden tussen 01.00 en 06.00 uur live bekeken. De camera’s zijn de afgelopen periode uitgebreid getest en de beelden zijn nu van goede kwaliteit.
Burgemeester Koelewijn gaat binnenkort met bewoners van de binnenstad en horecaondernemers een bezoek brengen aan de uitkijkcentrale in Zwolle, zodat zij met eigen ogen kunnen zien hoe de beelden er uit zien. De camerabeelden worden 28 dagen bewaard. De camera’s in de binnenstad van Kampen zijn op de volgende locaties opgesteld:
  • Plantage (2x)
  • Oudestraat / Marktgang
  • Oudestraat / Karpersteeg
  • Gasthuisstraat / Buiten Nieuwstraat
  • Buiten Nieuwstraat
  • Boven Nieuwstraat / Sint Jacobstraat
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500