Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kledingverkoop voorjaar 2015 tbv MAF

Geplaatst op: 19 maart 2015

Op woensdag 18 maart start de halfjaarlijkse kledingverkoop in IJsselmuiden weer! Ook deze keer heeft TFC Paas, met de hulp van vrijwilligers, een prachtige collectie verzamelt, wat bestaat uit zowel tweedehands- als outletkleding voor dames en kinderen.

De winkel is in totaal vier weken open en er zal, tijdens deze periode, regelmatig nieuwe kleding worden toegevoegd. Kom ook na 18 maart dus nog geregeld kijken of er nieuwe koopjes voor u bij zitten!

Arjan en Aartje Paas zijn sinds 2011 werkzaam als pilotengezin voor Mission Aviation Fellowship (MAF). Samen met hun kinderen Rachel (2008), Thamar (2009) en Ethan (2012) wonen en werken zij momenteel in Kampala, Oeganda. In 2015 hopen zij te verhuizen naar Liberia om daar betrokken te zijn bij het opzetten van een nieuw MAF programma.

 

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500