Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schietpartij in Holtenbroek

Geplaatst op: 21 maart 2015

Een man is vrijdagavond gewond geraakt bij een schietincident in Holtenbroek. De man is door een familielid naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is stabiel en de man is aanspreekbaar.

De politie werd even voor 21.00 uur via het familielid in kennis gesteld over de verwondingen van de man (die toen al in het ziekenhuis was) en het schietincident dat plaats zou hebben gevonden op de kruising Frobergerstraat/Bachlaan. De politie is ter plaatse onderzoek gaan doen en heeft het slachtoffer in het ziekenhuis kort gehoord. De aanleiding en precieze toedracht is nog onduidelijk.

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen van het incident. Personen die tussen 20.30 en 21.00 uur iets hebben gezien in de omgeving van de Frobergerstraat en Bachlaan worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500