Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Woningmarkt ziet er goed uit

Geplaatst op: 22 maart 2015

De huizenmarkt in de gemeente Zwartewaterland is de eerste maanden van 2015 goed begonnen. Een flink aantal woningverkopen, veel nieuw woningaanbod en het grote aantal bezichtigingen is een extra signaal dat een groeiende groep woningzoekers zich op de huizenmarkt begeeft, zegt NVM-makelaar Freek van den Berg van Bonthuis Vaartjes Makelaars.

De betere stemming op de woningmarkt heeft verschillende oorzaken. De relatieve politieke rust op de woningmarkt en de historisch lage rentestand spelen een positieve rol, net als de sterk verbeterde betaalbaarheid van koopwoningen. Een toenemend aantal mensen is van mening dat het gunstig is om te kopen, aangezien de prijzen in de huursector fors zijn gestegen.

Zaterdag a.s. kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren. De deelnemende woningen zijn terug te vinden op Funda.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500