Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Handtekening gezet onder pontcontract

Geplaatst op: 31 maart 2015

Tekst en foto's: Enrico Kolk

Bert Keukenkamp (van het Wijhese Veer), Hendrik Schuitema (van VOF Schuitema) en burgemeester Eddy Bilder hebben vanmiddag hun handtekening gezet onder het contract voor de pont. De twee eerstgenoemden zijn nog bij de notaris voor de laatste afhandeling.

Ze zijn nu definitief eigenaar van de pont en zullen die vanaf morgen gaan exploiteren voor de periode van tien jaar. “Jullie hebben het tot het laatste moment spannend weten te houden” , sprak Bilder, voordat hij de handtekening zette. “Maar we zijn blij met het feit dat het nu toch zover is. Het is een mooi moment om een nieuwe periode voor de pont in te gaan.”

De burgemeester zette zijn handtekening dan ook ‘in het volste vertrouwen’ onder het contract.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500