Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politie zoekt getuigen ‘hot tubs’

Geplaatst op: 1 april 2015

De politie is op zoek naar mensen die zondagavond aan de Kievit hebben gezien dat twee hottubs op een aanhangwagen zijn geladen. Dat meldt wijkagent Gerald Horst op Twitter. Eerder meldde de eigenaar uit Rijssen dat Genemuidenaren de hottubs hebben gehuurd, maar niet meer hebben teruggebracht. Iets gezien? Bel dan 0900-8844

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Politie zoekt getuigen ‘hot tubs’

  1. wilbert van't slot schreef:

    Beste,

    Ik heb helaas niks gezien, maar er is volgens mij onduidelijkheid over de personen want het bericht dat zij op facebook gedeeld hebben staat ene rik. P. Uit zwartsluis, en op rtv oost, staat dat er een persoon uit zwolle is opgepakt die er van word verdacht.

    Met vriendelijke groet,
    Wilbert

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500