Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SCEG brengt kunst en cultuur in april

Geplaatst op: 3 april 2015

SCEG brengt in april kunst en cultuur. Het is beslist de moeite waard om  een bezoekje te brengen aan “Gallery Route 76”op de Kamperzeedijk. Naast classic cars en motoren, zijn er ook eeuwenoude gebruiksvoorwerpen en meubilair. De rode draad is de presentatie van schilderijen, abstract- en met een fotografische nauwkeurigheid geschilderd. Bekijken van de showroom kan 15 april om 19.30 uur. Vertrektijdstip vanaf het Havenplein is 19.15 uur. Daarna gaat het op de fiets naar de Kamperzeedijk. Opgave bij SCEG, 038 – 385 5193 of per mail: marietje.bergman@xs4all.nl.

Drents Cabaret in d’Overtoom op zaterdagavond 11 april. U kunt rekenen op een leuke avond met veel humor en gein. 2 cabaretiers uit Emmen die ons gaan entertainen, nl. Klaas Schultz en Elfrieda Houkes. Ze treden al jaren samen op voor volle zalen en zullen in plat Drents hun schetsjes en liedjes voor ons ten gehore brengen. Van 19.30 kunt u terecht en het programma begint om 20.00 uur. Voor kaartjes bij Foto Tuinman of ‘s avonds aan de zaal.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500