Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tafeltennis verliest van Dronten

Geplaatst op: 4 april 2015

Afgelopen donderdag speelde GTC 1 thuis tegen Ttv Dronten 1. Pieter Beuzenberg wist als enige de punten te pakken voor GTC 1. Het dubbelspel werd ook gewonnen door GTC 1   Egbert en Pieter Beuzenberg speelden samen een spannende vijf setter die uiteindelijk in het voordeel van GTC 1 uitpakte. Ondanks het goede spel van Kunstgrasnet GTC 1 won Ttv Dronten de wedstrijd met 7-3.

Poppe Advocaatuur GTC 2 speelde thuis tegen Vined 2 uit Heerde. Deze tegenstander doet mee om de bovenste plaatsen, dus een lastige wedstrijd. Herman van Dalfsen won zeer verdienstelijk twee van zijn drie gespeelde wedstrijden. Arno Withaar en Wilbert Oudenaarden wisten allebei  een wedstrijd te winnen. Het dubbelspel werd gespeeld door  Arno en Herman en werd gewonnen in een zwaar bevochten wedstrijd. GTC 2  tegen Vined 2 eindigde in een 5-5 gelijkspel.

KUNSTGRASNET GTC 1 WINT MET RUIME CIJFERS VAN STAPHORST

Rutger den Otter, Bjorn van Dieren en Johannes van der Kamp. Wonnen met KunstgrasnetGTC 1 ruim van Staphorst. Bjorn van Dieren was de matchwinner, en won zeer verdienstelijk al zijn partijen. Johannes en Rutger speelden erg sterk en wisten samen vier winstpunten te verzamelen. Het dubbelspel werd door Bjorn en Johannes gewonnen. En zo werd  Staphorst op een ruime 8-2 nederlaag getrakteerd en werd de koppositie van GTC 1, met 12 punten voorsprong op concurrent  Staphorst verder vergroot.

GTC 2 speelde tegen Heino 2. Rafael Oudenaarden, David van Dijk en Janko speelden erg sterk. GTC 2 speelde met  invaller Janko den Otter,  vanwege een Blessure van Xander Oudenaarden. Janko en Rafael waren in een super vorm, en wonnen al hun partijen. David won zijn eerste twee wedstrijden zeer verdienstelijk, en verloor helaas zijn laatste partij, het dubbelspel werd heel knap in drie sets gewonnen, er werd dan ook een riante uitslag behaald, GTC 2 tegen Heino 2  9-1.

GTC 3 speelde tegen koploper Wijhe.  Annerieke Visscher en Leon Spoor speelden met veel inzet. Jammer genoeg werd dat niet beloond!  ze kregen geen grip op de tegenstander, deze was dan ook duidelijk een klasse beter. Remmelt Beens speelde zeer goed.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500