Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brandweer trekt veel bekijks

Geplaatst op: 9 april 2015

De brandweeroefening op het Havenplein trok donderdagavond aardig wat publiek. Veel vaders of moeders met hun kinderen die zich vergaapten aan de brandweerauto’s. De brandweerlieden hielden zich ondertussen bezig met twee auto’s die op de kop lagen. Van vuur was, tot teleurstelling van sommige kinderen, geen sprake.

Maar de oefening was dan ook vooral op volwassen gericht. “Dit is de manier om mensen voor ons werk te interesseren. Wij zoeken drie tot vier nieuwe vrijwilligers. Niet omdat we nu een groot tekort hebben, maar we kijken ook naar de toekomst. Sommige van ons worden wat ouder en die stoppen op termijn”, aldus Bert Weijs.

Uiteindelijk is de brandweer zeer tevreden over het verloop van de avond. Er kwamen veel reacties binnen. Komende zaterdag staan de brandweerlieden bij de BONI op de parkeerplaats. Op 22 april is er bovendien een informatieavond voor mensen die enthousiast zijn. Die begint om 19.30 uur in de kazerne.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500