Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GTC doet goede zaken

Geplaatst op: 12 april 2015

Afgelopen donderdag speelde kunstgrasnet GTC 1 een thuiswedstrijd tegen  Tafeltenniszwolle. Egbert Beuzenberg en Kees Kranenburg waren in goede vorm. Egbert en Kees waren samen goed voor 4 Winstpunten. Pieter Beuzenberg was heer en meester, en won heel eenvoudig al zijn drie gespeelde partijen. Het punt voor het dubbelspel was voor TTV Zwolle. Uiteindelijk boekte KunstgrasnetGTC 1 een mooie 7-3 overwinning op TTV Zwolle. Volgende week speelt team 1 de laatste uitwedstrijd van het seizoen. Pieter,Kees en Egbert gaan er a.s vrijdag weer alles aan doen, en hopen tegen Kampenion uit Kampen weer voldoende punten te halen, en een goed resultaat te boeken.

Afgelopen donderdag speelde PoppeGTC 2  thuis tegen concurrent Wijhe. Herman van Dalfsen speelde weer erg goed, en won zijn drie gespeelde wedstrijden zeer overtuigd in drie sets.  Arno Withaar won twee van zijn drie gespeelde wedstrijden. Wijnand Oudenaarden verloor helaas twee partijen, en wist uiteindelijk zijn laatste partij winnend af te sluiten. Het dubbelspel werd  gewonnen door Herman en Arno in vijf sets. Uiteindelijk werd er een zeer verdiende 7-3 overwinning geboekt op TTV Wijhe. Door deze ruime overwinning is hopelijk! het  degradatiespook weggejaagd!. En Mag GTC 2 volgend seizoen weer acteren in de derde klasse.

Ook  A.H. GTC 3 kwam in actie tegen Kampenion uit Kampen. Hans Hilberts was goed voor  3 winstpunten. Aris van Ommeren kon ook 2 winstpunten bijschrijven. Tom Beuzenberg  speelde erg goed en verloor zijn wedstrijden met een minimaal verschil in vijf sets. Het dubbelspel werd eenvoudig gewonnen door Hans en Aris. Er werd een kleine 6-4 overwinning geboekt

 

DE JEUGD VAN KUNSGRASNETGTC WINT EN VERLIEST

De Jeugd van Kunstgrasnet GTC 1 speelde thuis tegen TTV Zwolle.

Team 1 bestaande uit Johannes van der Kamp, en invallers Rafael en Xander Oudenaarden. Verloren met 7-3  van TafeltennisZwolle. Ondanks deze nederlaag blijft  KunstgrasnetGTC 1 met nog twee wedstrijden te spelen en 6 punten voorsprong. Op een zeer verdienstelijke eerste plaats staan in hun klasse, en is het Kampioenschap binnen handbereik

Team 2 speelde Zaterdagmiddag een uitwedstrijd tegen Rijssen. Rafael Oudenaarden was in topvorm en won al zijn drie gespeelde wedstrijden. Remmelt Beens invaller uit team 3 wist knap twee keer te winnen. Xander Oudenaarden won een van zijn drie gespeelde wedstrijden. Remmelt en Xander wisten heel knap na een achterstand van twee sets in het dubbelspel! uiteindelijk met drie tegen twee sets het punt voor het dubbelspel te winnen. Uitslag, een mooie 7-3 overwinning op Rijssen. Met nog twee wedstrijden te spelen Is GTC 2 nog volop in de strijd om het Kampioenschap!.

Heeft u ook zin om te komen tafeltennissen? Voelt u zich dan van harte welkom, aanstaande donderdag om 20.00 in de Overtoom!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500