Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Traditionele tentdienst

Geplaatst op: 25 april 2015

Stichting Gospelevenementen Genemuiden organiseert zondagmiddag weer de traditionele tentdienst. Het thema is dit jaar ‘Een dienst om nooit te vergeten’. Aanvang 15.30 uur.

Remco Hakkert en zijn team geven een dienst waarin de prachtige liederen van en voor onze Koning centraal staan. De dienst bestaat uit het samen zingen van de mooiste liederen (van hymns tot Opwekking), een woord en solo’s van Remco, schriftlezing en gebed. De dienst is zó gevarieerd dat het jong en oud samenbindt. De dienst duurt ongeveer anderhalf uur.  De toegang is gratis, maar dit alles vindt plaats op basis van de collecte’s die tijdens de dienst en bij de uitgang worden gehouden!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500