Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel publiek bij optocht

Geplaatst op: 27 april 2015

De ochtendronde van de optocht was opnieuw een publiekstrekker tijdens Koningsdag. Veel mensen stonden langs het parcours. Ze zagen elf wagens voorbijtrekken. Onder meer de Vijf Gebroeders van de Johannes Bogermanschool zorgde voor veel enthousiasme. Voor de avondrondgang worden de prijzen bekendgemaakt. Foto’s Erik Eenkhoorn en John Poot.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Veel publiek bij optocht

  1. m schreef:

    Jammer alleen dat het enthousiasme langs de lijn niet is omgezet in een prijs. Nog kans op de publieksprijs, maar dan hebben ze uw stem nodig. Lever dus voor 1 mei nog uw stem in middels het briefje in uw oranjegids.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500