Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jonge tafeltennissers kampioen

Geplaatst op: 3 mei 2015

Afgelopen zaterdag pakte kunstgrasnet GTC 1 tijdens een uitwedstrijd tegen Zwartsluis de titel. Bjorn van Dieren, Rutger Den Otter en Johannes van der Kamp wonnen met ruime cijfers van TTV Zwartsluis. Er werd een ruime 9-1 overwinning geboekt. En zo werd het kampioenschap behaald door de  spelers van Kunstgrasnet GTC 1 en daarmee net als vorig jaar promotie.

Kunstgrasnet GTC 2 behaalde een keurige tweede plaats in de voorjaarscompetitie. GTC 3 eindigde als derde in de voorjaarscompetitie. Sportief gezien een goed en mooi  seizoen voor de Genemuider tafeltennisvereniging, die op dit moment met 23 jeugdspelers flink uit zijn jasje is gegroeid.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500