Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste dagen Hema ‘geweldig’

Geplaatst op: 4 juni 2015

“In één woord: geweldig!” Zo vat Pepijn Keijser de eerste dagen van Hema Genemuiden samen. “Het is heerlijk druk hier in de winkel.” Dat was maandag, bij de opening, wel even anders. Naast fotografen stond er bijna niemand bij de nieuwe winkel. “Ik had geen rekening gehouden met de wasdag hier”, zegt Keijser. “Maar dat is ’s middags meer dan goedgemaakt.

De ondernemer krijgt ‘hartverwarmende’ reacties op zijn nieuwe stap, zo laat hij weten. “De eerste reactie van de mensen hier is vaak: ‘wat is het groot’. De tweede van ‘ze hebben ook warme worst’, en de derde reactie is meestal ‘wat is het mooi’. Vaak komt er nog wel de vraag of er ook vleeswaren en/of gebak in de winkel zijn. “Daar heb ik geen ruimte voor”, zegt Keijser, die ook rekening houdt met de bakker die in hetzelfde pand huist.

Ook met zijn andere collega’s heeft Keijser al wat meer kennisgemaakt. “Het is me opgevallen dat er een goede ondernemersvereniging is hier. En groot.” Ook de gemeente krijgt een pluim van hem: “Die werkt echt heel goed mee.”

De winkeleigenaar heeft geen spijt van zijn nieuwe stap. “Ik hoop dat het een enorm succes wordt. En dat wens ik mijn collega’s hier, bakkerij Slager en Kwalitaria, ook toe.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500