Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Een dagje bemoediging in Genemuiden

Geplaatst op: 6 juni 2015

Een kleine vijftig bezoekers kwamen zaterdag af op de Nationale Bemoedigingsdag. Dit is een evenement van de Schoenaker Academie uit Genemuiden. Mensen uit het hele land verzamelden zich daarvoor in ’t Olde Staduus.

Onder meer Marry Oostijen en grondlegger Schoenaker, die tegenwoordig ook in Genemuiden woont, spraken daar. Ze wezen op het belang van bemoediging. Dat is voor kinderen en mensen wat water is voor vis. Na de lezingen waren er workshops van onder meer Mienke Dunnik. Die zag dat eerst, bij wijze van toneel, helemaal niet zitten, maar na bemoedigende woorden van Oostijen kwam ze toch haar positieve boodschap brengen. Bemoediging in een notendop.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500