Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groothuis doet mee aan de Dag van de Bouw

Geplaatst op: 8 juni 2015

Komende zaterdag is het weer Dag van de Bouw. Bouwbedrijven uit heel Nederland openen dan een bouwproject voor het grote publiek. Ook de Groothuis Bouwgroep werkt hieraan mee. Het bedrijf uit Genemuiden stelt het Huis voor Cultuur en Bestuur in Hoogezand-Sappemeer open. Dat huisvest onder meer een stadhuis, theater en bibliotheek ineen. Vanaf dit najaar is het complex open.

Groothuis Bouwgroep uit Genemuiden werkt sinds afgelopen najaar aan de realisatie van het complex. De bouwer wil tijdens de Dag van de Bouw graag laten zien wat de vorderingen zijn. Medewerkers van het bedrijf en de architect vertellen bezoekers meer over de bouw. Ook is er een rondleiding mogelijk door een deel van het complex. Onderweg zijn er theateroptredens.

De Dag van de Bouw groeide de afgelopen jaren uit tot een mooie traditie. Belangstellenden bezoeken dan bouwprojecten door het hele land. Voor de bouwsector is dit een goede gelegenheid om het vak onder de aandacht te brengen. Jongeren raken op deze manier ook geïnteresseerd in een toekomst in de bouw. Voor Groothuis Bouwgroep reden genoeg om ook dit jaar weer een bouwproject open te stellen voor het publiek. De bouwer verwacht veel belangstellenden omdat het Huis voor Cultuur en Verbinding in het winkelcentrum ligt. Vorig jaar was Muiderheim, dat toen nog in aanbouw was, open voor het publiek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500