Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel dieren op de zevende Family Fair

Geplaatst op: 10 juni 2015

Thema van de zevende Family Fair op 27 juni is dieren. Er zijn shows met politiehonden, een kleine kinderboerderij, een duiventil, schapen scheren, kamelen, spinnen, slangen en pythons.

Ook aan de jeugd is ruimschoots gedacht. Er is weer een grote stormloopbaan en een rodeostier waarop ze proberen te blijven zitten. Deze is gelukkig niet levend… De omstanders zullen proberen hen van de stier af te werpen… De kleine kinderen kunnen weer spelen met enorme legoblokken. Er zijn ook een aantal spelen waarvan ze met een gekochte spellenkaart gebruik kunnen maken. Bekijk Genemuiden ook eens vanuit een huifkar die deze dag weer z’n rondjes zal rijden.

Naast bovengenoemde activiteiten is er ook weer de gebruikelijke verkoping van allerlei waar. Dit betreft onder andere kleding voor jong en oud, boeken, sieraden, cadeauartikelen, aloë vera producten, muziek-cd’s, bloemen en planten, et cetera.

Ook is er weer de verkoop van eigengebakken producten, snoep, heerlijke slaatjes, advocaat, verse milkshakes, buxus, handwerkartikelen, speelgoed, gebak, puddingbroodjes, speculaas, suikerspin, fruit, kaas, ijs en nog veel meer waar die gretig aftrek zullen vinden. Op het leuk ingerichte koffieplein kunt u een een bakje koffie drinken met wat lekkers erbij. Ook kunt u prima de lunch gebruiken op de fair. Denk hierbij aan heerlijke vis, patat en snacks, broodje knakworst of hamburger, broodje gezond of pannenkoeken. Aan het einde van de dag, zo rond 15.30 uur, is er weer verkoop bij opbod en dit zal op een leuke manier gepresenteerd worden.

De fair wordt gehouden van 10.00-16.00 uur en is wederom gratis toegankelijk. De locatie is net als vorig jaar op het kleine parkeerterrein voor het kerkgebouw en rondom de Bethelkerk zelf aan de Bereklauw 1 te Genemuiden. Het gedeelte van de Bereklauw tussen de kerk en de kleine parkeerplaats zal ook dit jaar afgesloten worden.

De auto’s kunnen nu geparkeerd worden op het grote parkeerterrein, over de dijk aan de achterkant van de kerk. Verder in de straten in de naastgelegen wijken, maar niet in de wegbermen! Fietsen kunnen gestald worden bij de Eben-Haëzerschool op de aangegeven plaatsen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500