Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Refilwe zoekt vrijwilligers

Geplaatst op: 16 juni 2015

Bericht van Refilwe: Het is geen toeval dat dit bericht u onder ogen komt, want wij zijn op zoek naar vrijwilligers! Wie is dan wij? Refilwe Nederland. Wij ondersteunen Refilwe Zuid- Afrika, door middel van spullen, geld en soms reizen er vrijwilligers heen. We hebben persoonlijk goed contact met de organisatie ter plekke, dus we weten wat er met onze donaties gebeurd. U kunt ons kennen van de rolladeactie in december, of misschien heeft u op andere manieren van ons gehoord.

Maar wij zoeken dus vrijwilligers. Misschien denkt u, moet ik daarvoor naar Afrika? Nee hoor, helemaal niet! We hebben uw hulp hier ook hard nodig. We zijn op zoek naar (koeken)bakkers, creatievelingen, verkopers voor achter de kraam of inpakkers om bijvoorbeeld een markt voor te bereiden. Misschien denkt u, dat is niks voor mij! Maar eigenlijk kunnen we alle kwaliteiten gebruiken. Er gaat voor ons een wat drukkere periode aankomen, wat betreft acties. Wij zijn voor de maanden september 2015 tot en met januari 2016 uitgekozen als 2e/3e wereldproject van gemeente Zwartewaterland. Dit is natuurlijk een hoogtepunt voor onze stichting, maar we willen weten ook dat we onze schouders eronder moeten zetten, om van deze periode iets moois te maken. We hebben daarom uw hulp ook echt nodig, op welke manier dan ook.

Ook staan we open voor acties en ideeën, dus we zijn benieuwd naar nieuwe ideeën. We willen u de mogelijkheid geven om vragen te stellen, meer over Refilwe te horen en zien, kortom: we willen u nog enthousiaster maken over een mooi doel. Daarom nodigen we u van harte uit op woensdag 24 juni, om 20:00 uur bij het ‘t Boerendiekhuus, Cellemuiden 16.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500