Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oostwoud wint dartcompetitie

Geplaatst op: 25 juni 2015

Na 21 weken komt er een eind aan de onderlinge darts competitie bij DCG En na 21 weken stond de terechte en trotse Herwin Oostwoud op de bovenste plaats van het podium op de voet gevolgd door Eric Eenkhoorn (2) en Ruud van Dijk (3) .

Herwin vanaf dag 1 al op plaats 1 heeft dit gedurende het hele seizoen vast weten te houden na een straatlengte voorsprong vromden de laatste weken enkele scheurtjes in het beton door een nederlaag tegen Helmich Schinkel en gevolgd door 4 gelijke spelen maar hij hield voldoende voorsprong om de titel binnen te slepen in de 2e klasse was John Visscher de gedoodverfde kampioen en die naam maakte hij waar door ongeslagen kampioen te worden van de 2e klasse met maar 8 legs tegen in 16 wedstrijden dus ook deze kampioen was terecht namens bestuur DCG van harte beiden en tot 3 september GRAND OPENING nieuwe dartseizoen met Sven groen en Vincent Kamphuis!!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500