Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Klaar voor de toekomst?

Geplaatst op: 26 juni 2015

Klaar voor de toekomst, ondernemer? Dat is het thema van een groot evenement dat het Genemuider bedrijf ganiQ dinsdag organiseert in samenwerking met Rabobank, Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle en Natuur en Milieu Overijssel. Deskundigen vertellen welke kansen de ‘duurzame economie’ ondernemers biedt. De avond is bij Visscher Caravelle.

Hans Peter Benschop vertelt eerst wat de trends in ondernemen zijn. Daarna zijn er workshops met kenners van Grolsch, Unica en Visscher Caravelle. Zij vertellen hoe hun bedrijf insprong op de nieuwe economie en wat voor voordelen en winst die heeft opgeleverd. Ook krijgen ondernemers een toelichting op de Rabo Circular Challenge Regio Zwolle.

De avond begint om 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur. Aanmelden voor dit gratis evenement kan via www.ganiq.com/events

Kijk hier naar de video van een eerdere editie:

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500