Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Alleen geen hoogwerker op Family Fair

Geplaatst op: 26 juni 2015

De organisatie van de Family Fair weert dit jaar de traditionele hoogwerker. Dit vanwege het recente ongeval in Oosterwolde. Dat is ook meteen het enige wat ontbreekt, zo blijkt met een oog op het programma. De organisatie van de Hersteld Hervormde Kerk haalt weer alles uit de kast.

In korte tijd is het evenement groot gegroeid. Jaarlijks wordt daarmee 25.000 euro binnengehaald voor de lasten van de gebouwde kerk aan de Koppel. Dat gebeurt met veel amusement voor het hele gezin. Van kamelen tot spectaculaire speeltoestellen. En natuurlijk is er weer een markt. En voor de liefhebbers van hoogte die nu de hoogwerker moeten missen? Die kunnen nu de toren van de kerk op!

De Family Fair begint zaterdag om 10.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500