Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Foto-expositie over De Wieden

Geplaatst op: 29 juni 2015

Vanaf 1 juli 2015 is bij Bezoekerscentrum de Wieden een bijzondere expositie te zien van Jan Eric Krikke. De tentoonstelling is gratis te bezoeken vanaf 1 juli tot en met eind september.  De expositie in de vergader- en expositieruimte in gebouw De Holken aan het Beulakerpad in St. Jansklooster is gratis toegankelijk.

 Meppeler Jan Eric Krikke heeft zijn roots in de Wieden. Als fotograaf geniet Krikke in de omgeving, maar ook daarbuiten al bekendheid. Zijn expositie bestaat uit foto’s, allemaal gemaakt in en rond de Wieden met als thema de lucht en alles wat zich daarin afspeelt. Onweersluchten, bliksemflitsen en verschillende soorten (regen-)bogen maar ook vallende sterren en het zeldzame Noorderlicht! Jan Eric Krikke zoekt regelmatig een mooi plekje op in de Wieden. Soms een hele nacht wachtend tot de vallende sterren goed in beeld komen! Op momenten dat de meesten van ons slapen, legt Krikke voor ons deze bijzondere gebeurtenissen vast. Zijn werk is eerder gepubliceerd in boeken en tijdschriften van ondermeer National Geographic, NASA en het KNMI. Meer informatie over de fotograaf vindt u op www.jekfoto.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500