Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vrolijke Spaarders vieren jubileum met vaartocht

Geplaatst op: 4 juli 2015

De Vrolijke Spaarders bestaan veertig jaar en de vriendengroep viert dat vandaag met een vaartocht naar Zwolle en terug naar Blokzijl. Daar brengt een deel van de groep de nacht door aan boord van de Brandaris. Vanochtend om 09.45 uur vertrok het gezelschap vanaf het veerhoofd richting Zwolle. Zeventien officiële Vrolijke Spaarders zijn er nog, vertelt Johannes Beens. “Ooit hadden we er 27. Er vallen er wel eens wat af en onlangs is iemand overleden. Al veertig jaar sparen we iedere maand een klein bedragje en daarvan gaan we een dag uit. Vroeger stond er altijd een weekeindje naar de eilanden op het programma”, aldus Beens. De groep bestond rond 700 jaar Stad in 1975. Daarvoor was de groep al bij elkaar, maar ze deden aan het evenement mee met de wagen De Karre. Genoemd naar de discotheek in Nieuwleusen waar de vrienden vaak gingen stappen. Ondertussen zijn ze veertig jaar verder en still going strong. Ook de partners voeren zaterdag mee. IMG_3523

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500