Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schaap-Van Zuthem en Beens rijden goed

Geplaatst op: 5 juli 2015

Jolanda Schaap – van Zuthem presteerde dit weekeinde goed tijdens een dressuurwedstrijd in Meppel.  Marith Beens presteerde vorige week goed tijdens een springwedstrijd in Zuidwolde.

In Meppel ging Jolanda Schaap – van Zuthem met haar paard Fabs Choice van start in de klasse B. De combinatie reed twee goede proeven. In de eerste proef kreeg zij van de jury een hoge score van 205 punten. Dit resultaat was goed voor de derde prijs. In de tweede proef behaalde zij met 193 punten de tweede prijs.

In Zuidwolde kwam Marith Beens aan start met haar nieuwe pony Jumber. In de klasse B categorie E sprong zij in het tweede parcours een foutloze ronde en zette een snelle tijd neer. Met deze prestatie mocht zij de tweede prijs in ontvangst nemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500