Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dodelijk ongeval in Ens

Geplaatst op: 6 juli 2015

Bij een verkeersongeval op maandag 6 juli is een 17-jarig meisje uit Ens om het leven gekomen. Het meisje kwam in botsing met een vrachtauto/dieplader, bestuurd door een 40-jarige man uit IJsselmuiden.

Agenten kregen om 06.35 uur een melding van een ernstig verkeersongeval op de Drietorensweg ter hoogte van de Damweg. Ter plaatse bleek het letsel zodanig ernstig dat direct met reanimatie van het slachtoffer werd gestart. Bovendien werd het mobiel medisch team met een traumahelikopter naar het ongeval gedirigeerd. Echter het (hoofd)letsel was zodanig dat het meisje ter plaatse aan haar verwondingen overleed.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500