Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opbrengst schoolfeest voor bijzonder zwemproject

Geplaatst op: 13 juli 2015

De opbrengst van het schoolfeest van OBS De Vogelaar op 5 juni is deels bestemd voor een bijzonder zwemproject in Bestevaer. Kinderen waarvan de ouders zijn aangewezen op de Voedselbank krijgen kaartjes voor het zwembad, zodat ze daar deze zomer lekker kunnen zwemmen en genieten. Uitgifte van de kaartjes verloopt via de administratie van de Voedselbank.

De Vogelaar bedankt iedereen die het schoolfeest tot een succes maakte. Met medewerking van de heren van BandEvent (http://www.dansenpercussieworkshops.nl/) werd het muzikaal geopend door de leerlingen van De Vogelaar. Na dit prachtige optreden konden ouders, grootouders, broers, zussen en andere belangstellenden allerlei activiteiten doen en ook aan de inwendige mens was gedacht. De traditionele broodjes hamburger en frikadellen, maar ook de zelfgebakken pannenkoeken vonden gretig aftrek.

Mocht u alsnog dit project willen ondersteunen, dan kunt u uw bijdrage overmaken op bankrekening NL70RABO0321408780 t.n.v. Stichting Ouderraad OBS De Vogelaar o.v.v. “zwemproject”. De school zorgt dat uw bijdrage volledig ten goede komt aan dit project.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500