Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wetland Wonen gaat tuinen inspecteren

Geplaatst op: 13 juli 2015

Wetland Wonen gebruikt deze zomer tuinstoplichten om duidelijk te maken of een tuin netjes of rommelig is. Huurders met een nette tuin krijg een groen stoplicht, bewoners met een rommelige tuin krijgen een stoplicht met oranje of rood.

Alle bewoners van een straat zorgen met elkaar voor een leefbare woonomgeving. Een goed onderhouden tuin draagt daar zeker aan bij. Daarom maakt Wetland Wonen in de zomermaanden weer een rondje langs de tuinen. De stoplichten zijn daarbij nieuw. Op deze formulieren staan tuintips. Deze zijn veelal eenvoudig uit te voeren, zoals het verwijderen van zwerfvuil of opgeslagen goederen uit de tuin, snoeien van overhangende bomen en struiken, of het maaien van het gazon. “Met een beetje aandacht voor de tuin ziet de buurt er dan weer overal gezellig uit”, aldus Wetland Wonen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500