Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mirthe Bakker regiokampioen

Geplaatst op: 9 augustus 2015

Mirthe Bakker schreef zaterdag de titel Regiokampioen op haar naam tijdens het Regiokampioenschap Overijssel in Wanneperveen.

Nadat Mirthe Bakker en haar schimmelpony Sultan afgelopen juli het Kringkampioenschap NWO-NOP hebben gewonnen, hebben zij zich opnieuw bewezen op de Regiokampioenschappen van Overijssel. De combinatie reed in de klasse L2 categorie C een erg mooie proef. Zij kregen van de twee jury’s hoge scores van 206 en 200 punten. Met een totaal percentage van 67,67% lieten Mirthe Bakker en Sultan de concurrentie ruim achter zich en mochten de titel Regiokampioen van Overijssel in ontvangst nemen. Ook hebben zij zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen op 29 augustus a.s.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500