Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Viswedstrijd in de vakantie

Geplaatst op: 9 augustus 2015

HSV houdt vrijdag 14 augustus een vakantieviswedstrijd in de Bergingsvijvers van 19.00 uur tot 20.00 uur. De loting begint om 18.30 uur.

Aan deze viswedstrijd mogen alle kinderen uit Genemuiden meedoen van 6 t/m 14 jaar, ook al ben je geen lid van de visvereniging. Opgeven kan je bij Dierenspeciaalzaak Heutink of via de mail hsvhetzwartewater@gmail.com.

Je deelname is gratis en voor iedereen is er een leuk prijsje te winnen. Als je mee wil doen, aanmelden kan tot donderdag 20.00 uur. “Ook kan je meedoen als je geen vishengel hebt, wij geven je er dan een in bruikleen. Dit bij aanmelden even vermelden dat je geen hengel hebt. Ook niet vergeten een plastic emmertje mee te nemen”, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500