Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goede ‘Koekenbakkers’ winnen kledingbon

Geplaatst op: 12 augustus 2015

Koekjes bakken en kleding winnen? Dat kan volgende week vrijdag en zaterdag bij De Groene Lantaarn. Bij de kledingwinkel kan iedereen eigen gemaakte taarten, koekjes of muffins inleveren. “Iedereen krijgt een cadeautje en de winnaar ontvangt een kledingbon ter waarde van 100 euro”, legt Josita van de Wetering uit.

Klanten profiteren dubbel van de actie. Iedereen kan komen proeven en koffie drinken.  En er is doorlopend een modeshow. “De overgebleven taartjes en koekjes delen we uit in De Meente”, aldus Josita. Een smakelijke actie kortom.

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500