Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel Hollandse muziek op Stratenfestival

Geplaatst op: 12 augustus 2015

Maar liefst 25 gevulde podia en een grote diversiteit aan artiesten, dat is het scenario voor Het Zwolse Stratenfestival op vrijdag 21 augustus a.s. Het festival vindt plaats binnen de stadsgrachten van Zwolle.

Naast de gebruikelijke artiesten vindt onder regie van de Stichting Stratenfestival Zwolle op het hoofdpodium aan het Ter Pelkwijkpark een primeur plaats middels een live show met radio uitzending, de Zomertoer van Radio NL / TV Oranje live.

Vanaf 19.30 uur met een keur van Nederlandstalige artiesten als Frans Duijts, Koos Alberts, Ancora, Roy Donders, Antje Montero, Peter Beense, Havenzangers, Harten tien, IJsselduo, Jeffrey Schenk, Rene Karsten, Yosee, Belinda Kinnaer, e.v.a.

Deze avondvullende live show aan het Terpelkwijkpark duurt tot 23.30 uur, in de binnenstad is er nog muziek tot 01.00 uur en de horeca tappunten zijn open tot 01.30 uur evenals de kermis.

Voor het complete programma kijkt u op: www.stratenfestivalzwolle.nl en daar kunt U ook de laatste informatie lezen. Alle podia in de binnenstad staan ook vermeld op www.hesz.nl/index.php/stratenfestival Voor de veiligheid met de ca. 50.000 te verwachten bezoekers wordt de binnenstad bij de 8 toegangsbruggen voor al het verkeer afgesloten vanaf 18.00 uur. Bewoners van de binnenstad hebben een speciale brief ontvangen waarmee zij onder voorwaarde de bruggen kunnen passeren met de fiets.

Er zullen voorzieningen voor het stallen van fietsen aan de buitenzijde van de Stadsgracht worden aangebracht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500