Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vrijdag nieuwe kans voor jeugdvissers

Geplaatst op: 16 augustus 2015

De door onweer afgelaste vakantie viswedstrijd is doorgeschoven naar komende vrijdag 21 augustus in de Bergingsvijvers van 19.00 uur tot 20.00 uur. De loting begint om 18.30 uur. “We beginnen weer geheel opnieuw, dus de vangsten van de vorige keer tellen niet mee. Ook wordt de zomer viscompetitie viswedstijd verplaatst naar vrijdag 28 augustus in de Bermsloot”, aldus Paul van der Ploeg van de organisatie .

Aan deze vakantie viswedstrijd mogen alle kinderen uit Genemuiden meedoen van 6 t/m 14 jaar, ook al ben je geen lid van de visvereniging. De kinderen die zich al hadden opgegeven hoeven dit niet weer te doen ! Als je a.s. vrijdag niet kan, gaarne afmelden.

Wil je alsnog meedoen aan deze viswedstrijd kan dat door je op te geven bij Dierenspeciaalzaak Heutink of via de mail hsvhetzwartewater@gmail.com.Deelname is gratis en voor iedereen is er een leuk prijsje te winnen. Als je mee wil doen, aanmelden kan tot vrijdag 21aug tot 12.00 uur . “Ook kan je meedoen als je geen vishengel hebt, wij geven je er dan een in bruikleen. Dit bij aanmelden even vermelden dat je geen hengel hebt. Ook niet vergeten een plastiek emmertje mee te nemen”, aldus Van der Ploeg.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500