Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel optredens voor Frank en Vrij

Geplaatst op: 19 augustus 2015

Maandag 8 september gaat het koor Frank en Vrij weer starten met haar repetities. “Vindt u het leuk om te zingen, en het koor is eigenlijk nog op zoek naar mannen, kom dan eens naar de Overtoom op maandagavond. We beginnen altijd om half 8”, aldus het koor.

“Allereerst gaan we ons voorbereiden op Genemusiment op zaterdag 19 september, waar we zullen optreden op een van de podia op het havenplein, en wel om 11.00 uur. Het belooft weer een mooie dag te worden met zang en ambacht. Verder treden we op in verzorgingstehuizen, en andere festiviteiten fleuren wij op met onze zang.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500