Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw scorebord voor Sportclub

Geplaatst op: 20 augustus 2015

De doelpunten van Sportclub Genemuiden en tegenstanders worden komend seizoen bijgehouden op een nieuw scorebord. Voorzien van veel fraaie snufjes. Vandaag werdt het bord geplaatst, onder meer met behulp van het materieel van Kok Verhuur. B+B personeelsdiensten zorgde voor de assistentie bij de werkzaamheden en Ten Brinke voor het installatiewerk. Breman Machinery leverde de staalconstructie en Selles Automatisering de besturings-pc. Leverancier van het  scorebord is Saled uit Bunschoten-Spakenburg. De constructie werd getekend door Berend van Lente, de werkzaamheden begonnen al vroeg. Foto’s Sijmon Last.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500