Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Steekpartij in Zwolle

Geplaatst op: 22 augustus 2015

Een 43-jarige man uit Zwolle is in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 augustus gewond geraakt bij een steekincident op de Zwarteweg. Hij is met steekwonden overgebracht naar het ziekenhuis.

De man verklaarde dat hij rond 03.05 uur vanuit de binnenstad over de Zwarteweg in de richting van de Burg. de Vos van Steenwijklaan fietste toen hij vier mannen passeerde die in dezelfde richting gingen. Drie van de mannen liepen en de vierde zat op een fiets. De fietser slingerde waardoor de 43-jarige Zwollenaar moest uitwijken. Toen hij hier iets van zei ontstond er een discussie. Daarbij kwamen de drie lopende mannen op hem af en stak één van hen hem met een steekvoorwerp. De mannen gingen er vervolgens in onbekende richting vandoor. Het slachtoffer heeft geprobeerd verder te lopen en zelf de politie gebeld. Agenten troffen hem aan op de Burg. de Vos van Steenwijklaan. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar mogelijke getuigen. De persoon die heeft gestoken betreft een ongeveer 25-jarige licht getinte man met zwart haar tot iets boven de schouder. Hij droeg donkere kleding. Personen die rond 03.00 uur iets hebben gezien in de omgeving van de Zwarteweg/Burg. de Vos van Steenwijklaan dat met de zaak te maken kan hebben of die aanslaan op het signalement, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Zwolle via 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500