Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel zwemdiploma’s uitgereikt

Geplaatst op: 22 augustus 2015

Na maanden goed geoefend te hebben was het afgelopen zaterdag zover. De kinderen mochten afzwemmen voor hun A diploma. Spannend was het wel met zoveel mensen aan het bad. Eerst moesten de kinderen 25 meter met kleren aan zwemmen. Best zwaar voor deze jonge kinderen. Toen dit onderdeel voorbij was gingen de kinderen bij papa of mama de extra kleren uit doen en kregen daar nog even de laatste aanmoedigingen. Vol goede moed gingen ze verder met de rest van het examenprogramma: 3 meter onder water zwemmen, 2 banen schoolslag, 2 banen enkelvoudige rugslag, drijven op de buik en op de rug, borstcrawl, rugcrawl en 1 minuut watertrappen. Dit ging goed en daarom hebben alle kandidaten hun diploma gekregen.

Dit zijn de geslaagden voor diploma A:

Bart Abelman, Jing Jing Tiёn, Joas Kattenberg, Julia Bos, Lasse van de Vrugt, Laura Diender, Lauren Post, Lie-Janne van Lagen, Lieke Jordens, Lotte Mulder, Niek Palland, Sem van der Worp, Sylven Buit, Willem-Henrdrik Pleijsier, Wilmer Fokker en Wiyan Heutink.

Na het A diploma was het de beurt aan de B kandidaatjes. Ook voor hen was het weer spannend. Het examenprogramma van diploma B is toch wel zwaarder dan dat van het A diploma. Zeker het eerste onderdeel met de extra kleding aan is zwaar. De kinderen lieten hierbij een sprongdraai en een platte draai zien, ook gingen ze onder een mat door en zwommen nu 50 meter in totaal. Ook de andere eisen zijn iets moeilijker dan bij het A diploma. Maar deze kinderen lieten het allemaal keurig zien en hebben hun B diploma nu ook op zak.

Dit zijn de geslaagden voor diploma B:

Alec de Groot, Anne-Jet van der Linde, Bram Post, Bram de Ruiter, David Kattenberg, Hanne Visscher, Jasmijn Smit, Juan Wagteveld, Laura Gaworska, Loïs Grégoire, Marien Bastiaan, Max Naberman, Nina Jansen, Nick Bosman, Niek Westendorp, Ruben Riezebos, Sem Beens, Senna van den Belt, Tessa van Regteren en Tom Kattenberg.

afzwem afzwem1

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500