Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verlangen naar een voetbaltraining…(video)

Geplaatst op: 28 augustus 2015

Voetballers die denken dat een voetbaltraining zwaar is, kwamen vrijdagavond bedrogen uit. De militairen Van de Wetering en Bruintjes kwamen even langs om de jeugd van Sportclub wat discipline bij te brengen. Tijdens de Sportstaclerun kregen de pupillen en junioren het zwaar voor de kiezen. En tegelijkertijd haalden ze daarmee geld op voor de vereniging. Hoeveel dat is, wordt later bekend. Morgen mogen de meesten nog voetballen ook….video Pieter Polman en Sportclub TV.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Verlangen naar een voetbaltraining…(video)

  1. Karel schreef:

    Prachtig gefilmd. Top!

  2. Cor schreef:

    Top activiteit , top majoor, top film

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500