Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dieze West veegt afgeroomd Sportclub van het veld

Geplaatst op: 1 september 2015

Sportclub Genemuiden heeft het laatste duel in de districtsbeker met 4-0 verloren van Dieze West. Trainer Hennie in ’t Hof had veel basisspelers rust gegeven en kwam met een mix van routiniers en veel jeugdspelers in het veld. Ook de van Urk overgekomen Nentjes startte in de basis.

Dat was echter niet genoeg om wat te beginnen tegen Dieze West, de Zwolse ploeg die de laatste jaren aan een opvallende opmars bezig is. Routinier Lodewijk de Vries zorgde voor rust voor een van de doelpunten. Dieze West verdeelde de doelpunten over beide elftallen.

Bij Sportclub stond Bremmer wel in de basis. Die viel vlak voor tijd echter met een op het oog stevige blessure uit.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500