Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Minister: ‘Tapijtmuseum gigantisch mooi museum’

Geplaatst op: 1 september 2015

Foto's Tapijtmuseum

“Een gigantisch mooi museum…dit zal ik bij iedereen aanbevelen”, zei minister Kamp maandag na zijn bezoek aan het Tapijtmuseum. Hij had er zijn ogen uitgekeken en was vol interesse. Hij was samen met gedeputeerde Eddy van Hijum.

Met de voorlichters van de minister was afgesproken dat in het Tapijtmuseum geen officiële persvertegenwoordigers aanwezig zouden zijn. Diana en Axel Krause, vrijwilligers van het Tapijtmuseum, mochten wel een aantal exclusieve foto’s maken.

Op de foto’s is te zien dat minister Kamp en gedeputeerde Van Hijum met hun gezelschap zeer geïnteresseerd waren en zich uitstekend vermaakten in het museum. Zij kregen door de verhalen en demonstraties van de vrijwilligers een duidelijk beeld van de geschiedenis van de Genemuider vloerbedekkingindustrie. De bezoekers kregen ter herinnering aan het Tapijtmuseum een in het museum gemaakte karbies met inhoud.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500