Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Slagerij van Ingen opent dinsdag al de deuren

Geplaatst op: 4 september 2015

In een razend snel tempo is realisatie van het slagersbedrijf aan het Havenplein tot stand gekomen. Van s`morgens vroeg tot s`avonds laat is er met man en macht gewerkt aan de bijzonder fraaie en ultra moderne winkel van Van Ingen.

Evert en Marianne van Ingen: “Een knap stukje vakmanschap en inspanning van alle betrokkenen die ervoor gezorgd hebben dat wij a.s. dinsdag al open kunnen op de nieuwe locatie. Nee, helemaal klaar zijn wij nog niet met de werkzaamheden maar wij kunnen dan al wel de klanten met al onze producten 100% van dienst zijn. De afwerking en “de puntjes op de i zetten” zullen de komende week worden afgerond. Vanaf a.s. dinsdag kan iedereen profiteren van de extra speciale verhuis aanbiedingen”.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500