Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dressuuramazones succesvol in Hasselt

Geplaatst op: 6 september 2015

Tessa ten Klooster

Op zaterdag 5 september jl. reisden dressuuramazones van de Zwartewaterruiters af naar Hasselt. Eerste prijzen waren er voor Tessa ten Klooster, Briëtt Breman en Lisanne Kanis. Op zaterdag 29 augustus jl. wonnen zussen Gheena en Noa Busweiler prijzen in Zwolle.

In Hasselt ging Tessa ten Klooster met haar pony Troy van start in de klasse B categorie A/B/C. De combinatie reed een erg mooie proef en werd door de jury beloond met 205 punten. Met deze prestatie mocht Tessa ten Klooster de eerste prijs in ontvangst nemen. In de gecombineerde klasse L1/L2 categorie A/B/C zette Briëtt Breman een goede proef neer met haar pony Krista. Met een mooie score van 198 punten legde Briëtt Breman beslag op de eerste prijs. Lisanne Kanis reed met haar pony Leuns Veld’s Yrian een nette proef in de klasse B categorie D/E. Met een topscore van 212 punten liet Lisanne Kanis de concurrentie achter haar en nam de eerste prijs mee naar huis.

Tijdens een springwedstrijd in Zwolle kwam Noa Busweiler aan start met haar pony Pepperboy. In de klasse B categorie D sprong zij een foutloze ronde en nam met 71 punten de vijfde prijs in ontvangst. Gheena Busweiler reed met haar paard Evita sh. een mooie en foutloze ronde in de klasse B en kreeg hiervoor 76 punten. Met deze score nam Gheena Busweiler de derde prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500