Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vrienden van Drumband Live

Geplaatst op: 6 september 2015

Vrienden van drumband live. Onder deze titel gaat de drumband van Hasselts Fanfare op zaterdag 19 september aanstaande helemaal los. Met begeleiding van een fantastische band aangevuld met een vijfkoppige blazerssectie zal de slagwerkgroep het publiek verrassen met een zeer gevarieerd programma.

De altijd zeer enthousiaste instructeur Henri Timmerman heeft diverse arrangementen geschreven van onder meer nummers van Blöf, Santana en Golden Earring. Onder zijn bezielende leiding beloven de dames en heren percussionisten u een geweldige avond te bezorgen. Overigens zal in een akoestische setting een kleine groep uit de drumband, te weten ‘De Hendriesch’, als toetje van deze veelbelovende avond de aanwezigen trakteren op heerlijke songs van onder meer Ilse de Lange, Anouk en Adèle.

Kortom een fijne avond voor jong en oud. Van harte aanbevolen!

Aanvang: 20.30 uur, Van Haersoltelaan 11 Hasselt

Entree: € 2.50, incl. 1 consumptie

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500