Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Karan’ in het Tapijtmuseum

Geplaatst op: 6 september 2015

Foto Klaas Noordstra

De naam Karan, een kokosgarenleverancier uit India, is een begrip in de vloerbedekkingindustrie in Genemuiden. Een groot aantal tapijtfabrieken deed zaken met het bedrijf van Karan, dat nog steeds een binding heeft met Genemuiden. De KARAN GROUP India is eigenaar van de ITC Natural Luxury Flooring / Red Star uit Genemuiden.

De nieuwe vloerbedekking in de hal en de Ontvangstruimte van het Tapijtmuseum is geleverd en gesponsord door ITC. Raymond van Dijk, directeur van het bedrijf, kwam vrijdagmiddag in het museum het prachtige resultaat van de nieuwe inrichting bekijken.

Bij de foto:

Een blije en tevreden directeur (Raymond van Dijk) en museumvoorzitter (Henk Beens) op het nieuwe sisaltapijt. De heer Karan kijkt goedkeurend toe.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500