Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Waterpolo begint met winst aan het seizoen

Geplaatst op: 12 september 2015

Het seizoen van de waterpoloërs van De Eerste Kolk is zaterdag ook begonnen. Zowel de dames als de heren begonnen hun eerste wedstrijd in zwembad Bestevaer.

De dames mochten begonnen met hun wedstrijd tegen Aquapoldro 3 uit Apeldoorn.  De start was wat onwennig, maar ze kwamen wel met 1-0 voor en daarna ging de wedstrijd gelijk op. De dames uit Apeldoorn deden niet veel onder voor de dames van DEK. De wedstrijd werd ondanks het matige spel gewonnen met een doelpunt verschil 6-5 was de uitslag.

Daarna na mochten de heren spelen die dit jaar in een lagere klasse spelen. En ze moesten tegen Steenwijk 1934 1 uit Steenwijk. De heren begonnen sterk aan de wedstrijd op het spel was niks af te dingen er werd rustig gespeeld en de score liep al snel uit op 4-0. Aan het einde van het tweede partje werd de scherpte iets minder en in het derde partje konden de mannen uit Steenwijk toch nog iets terug doen qua scoren. Het vierde partje werd er door de mannen weer gespeeld zoals ze de wedstrijd waren begonnen en speelde het gecontroleerd uit. De wedstrijd werd met 10-5 gewonnen.

 

Een mooie seizoenstart van de waterpoloërs van DEK. 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500