Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inbrekers gepakt na tip

Geplaatst op: 14 september 2015

De politie heeft zondagavond twee mannen van 20 en 23 jaar uit Zwolle aangehouden na een woninginbraak aan de Plataanstraat. Een alerte bewoner zag de mannen en belde 112.

Na de melding was de politie binnen zes minuten ter plaatse. Een agent zag de 23-jarige man een steegje in rennen en ging meteen achter hem aan. Hij kon de man aanhouden op de Larixstraat. Daarna hebben politieagenten de omgeving afgezet en in de omliggende tuinen en woningen gezocht naar de tweede verdachte. De meldkamer heeft een getuigenoproep via Burgernet verstuurd.

Kort daarna bleek de twee verdachte, een 20-jarige Zwollenaar, in een woning aan de Diezerenk te zitten. Hij is aangehouden. Agenten en omstanders troffen in de omgeving inbrekersgereedschap en een tas met spullen aan. De verdachten zitten voorlopig vast.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500